Tehnologii pentru industria hoteliera
 

Vizorul electronic Yale® – vizibilitate amplă şi calitate excelentă

14 noiembrie 2011

Uşa de intrare protejează casa de oaspeţii nedoriţi, iar datorită vizorului putem bine examina pe cei din spatele uşii. O vizualizare şi mai bună a vizitatorilor este oferită de un dispozitiv inovativ – vizorul electronic.

Yale logo

Yale-EIS1100-Electronic-Door-Viewer

Compania “Hotel & Restaurant Soluţii” SRL prezintă vizorul electronic EIS1100 de producţie YALE (Assa Abloy).

Avantajul principal al vizorului electronic este posibilitatea vizualizării de la distanţă, fără necesitatea apropierii de uşă, a ecranului LCD, care este instalat în locul ocularului.

 

Vizorul video EIS1100 are 2 părţi componente:

  1. Elementul exterior este bazat pe vizorul optic clYaleEIS1100asic, fiind dotat cu o cameră video miniaturală cu un unghi mare de vizualizare. Direct sub ocular este plasat butonul soneriei. Două lumini LED permit desluşirea persoanelor pe timp de noapte.
  2. Elementul interior reprezintă un dispozitiv de mărime mică, ce include o cameră color cu posibilitatea vizualizării imaginilor. De asemenea, pe carcasă se situează butonul de meniu pentru setări de bază şi comutatorul regimurilor de lucru.

Utilizatorul are oportunitatea unică să monitorizeze situaţia şi, mai mult, să fixeze imagini datate pe un card de memorie SD/MMC. Înregistrările vor putea fi vizualizate atît pe ecranul dispozitivului, cît şi la computer.

Caracteristici:

TOP
статистика